Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Denne trådløse pladespiller er fuldt integreret med Sonos

Victrola Stream Carbon kan kobles trådløst på enhver Sonos-højttaler og er fuldt integreret i multirumssystemet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke et større problem at koble en pladespiller til Sonos-højttalere. Det skal blot et simpelt kabel mellem de to enheder - hvis din Sonos-højttaler altså er en af dem, hvor sådan et kan tilsluttes. Det er langt fra alle Sonos-højttalere, der har en analog indgang. Det er kun de dyrere modeller, Sonos Five, Amp og Connect, der tilbyder dette. At kunne springe dette led over giver derfor mere fleksibilitet, for ikke at tale om mindre kabelrod.

Det kan du med den nye Victrola Stream Carbon, den første pladespiller, der kan sluttes trådløst til Sonos-højttalere. Tilslutningen sker via Victrolas app, og her er det også muligt at styre pladespillerens lydstyrke i højttalerne. Det samme kan du gøre med en volumenknap på fronten af pladespilleren.

Fuldt integreret i Sonos-systemet

Victrola har arbejdet sammen med Sonos om løsningen og Stream Carbon er certificeret "Works with Sonos". Producenten lover at pladespilleren er fuldt integreret i Sonos-appen. Hvordan forbindelsen sker rent teknisk, fortæller producenten dog ikke.

Pladespilleren er en bæltedrevet model og ser ud til at være skabt i fornuftig kvalitet med træplint, kulfiberarm og en Ortofon Red 2M pickup monteret. Der er også indbygget RIAA-forstærker og mulighed for at forbinde til et almindeligt anlæg med RCA-stik.

Prisen er 799 dollars og den kan forudbestilles på Victrolas hjemmeside, hvor der er også er yderligere information.
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Backend-udvikler til ny platform i Azure

Euronext Securities

Software Developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef med ansvar for tværgående service management

PensionDanmark

Business Tester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere