Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Denne trådløse pladespiller er fuldt integreret med Sonos

Victrola Stream Carbon kan kobles trådløst på enhver Sonos-højttaler og er fuldt integreret i multirumssystemet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke et større problem at koble en pladespiller til Sonos-højttalere. Det skal blot et simpelt kabel mellem de to enheder - hvis din Sonos-højttaler altså er en af dem, hvor sådan et kan tilsluttes. Det er langt fra alle Sonos-højttalere, der har en analog indgang. Det er kun de dyrere modeller, Sonos Five, Amp og Connect, der tilbyder dette. At kunne springe dette led over giver derfor mere fleksibilitet, for ikke at tale om mindre kabelrod.

Det kan du med den nye Victrola Stream Carbon, den første pladespiller, der kan sluttes trådløst til Sonos-højttalere. Tilslutningen sker via Victrolas app, og her er det også muligt at styre pladespillerens lydstyrke i højttalerne. Det samme kan du gøre med en volumenknap på fronten af pladespilleren.

Fuldt integreret i Sonos-systemet

Victrola har arbejdet sammen med Sonos om løsningen og Stream Carbon er certificeret "Works with Sonos". Producenten lover at pladespilleren er fuldt integreret i Sonos-appen. Hvordan forbindelsen sker rent teknisk, fortæller producenten dog ikke.

Pladespilleren er en bæltedrevet model og ser ud til at være skabt i fornuftig kvalitet med træplint, kulfiberarm og en Ortofon Red 2M pickup monteret. Der er også indbygget RIAA-forstærker og mulighed for at forbinde til et almindeligt anlæg med RCA-stik.

Prisen er 799 dollars og den kan forudbestilles på Victrolas hjemmeside, hvor der er også er yderligere information.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere