Artikel top billede

(Foto: Screenshot/Kristoffer Ingemand)

Microsoft kommer med stor opgradering til PowerToys: Nu kan du styre flere PC’er med en enkelt mus eller tastatur

Den nye PowerToys version 0.70.0 er på gaden, og der er flere nye funktioner til brugerne.

Microsoft har lanceret PowerToys version 0.70.0, og den seneste nye version af den gratis værktøjskasse til Windows kommer blandt andet med funktionen ’mus uden grænser’.

Denne gør det muligt at styre flere enheder med samme mus eller tastatur.

”Mouse Without Borders giver dig mulighed for at interagere med andre computere fra samme tastatur og mus og dele udklipsholder og filer mellem maskinerne. Vi har opgraderet det til .NET 7 og lavet et par små justeringer, så det passer ind i PowerToys-modellen,” lyder det i opdateringsmeddelelsen.

Derudover kommer værktøjet Peek nu som en del af pakken.

Peek er et værktøj, der viser en hurtig forhåndsvisning af filer valgt i File Explorer, når du trykker på en genvej. Genvejen er Ctrl og Space som standard.

Der er også sket forbedringer af registry preview, Awake-funktionen og Mouse Jum-funktionen.

Dertil er der blevet rettet en portion fejl.

Hvis du allerede har PowerToys på din enhed, bør den automatisk give dig besked om denne opdatering. Ellers kan du klikke på Generelt efterfulgt af Tjek for opdateringer og derefter Installer nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere