Artikel top billede

Hovedhistorier fra avisen Computerworld fredag 26. september

Kan Jensby og Kunøe også spinde guld under krisen?KMD's alliance med SAP skaber nye produkter. På rejse til Saturn med simple værktøjer. Flyvende start for ny direktør. TOP 100.

Kan Jensby og Kunøe også spinde guld under krisen?

Kan it-milliardærerne Asger Jensby og Ib Kunøe holde deres vinder-kurs, når krisen sætter ind?
Læs den store analyse af de to mega-investorers strategier, netværk og muligheder.

KMD's alliance med SAP skaber nye produkter

Kommunalreformen kom i vejen for KMD's SAP-planer, men nu buldrer it-kæmpen af sted, samtidig med at et salg af virksomheden rykker nærmere.

På rejse til Saturn med simple værktøjer

God planlægning, kreative ambitioner og it-mæssige færdigheder var omdrejningspunkterne, da kult-tegneserien Rejsen til Saturn blev til 3D-animation. Lav­teknologisk tilgang til projektet gjorde ifølge instruktørerne det hele meget nemmere.

Gør licenserne klar til skyen

Idéen om at flytte software og datasystemer ud på nettet virker mere og mere fristende for mange virksomheder, der i stigende grad opdager de mange muligheder, der følger med virtualisering, cloud computing og grid-netværk.

Flyvende start for ny direktør

En mand med gode erfaringer i at vokse har netop sat sig i spidsen for e-conomic. Torben Frigaard Rasmussen har tidligere været med til at øge omsætningen i Retail Internet fra 1 til 140 millioner kroner. Nu kommer han sprængfyldt med energi tilbage efter et halvt års fravær fra arbejds­markedet.

TOP 100

Med dette nummer af Computerworld følger magasinet TOP 100. På 132 sider beskrives og dokumenteres det, hvordan de danske it-virksomheder så ud, da deres regnskab blev afsluttet.

IT Factory vinder prisen som Danmarks bedste it-virksomhed 2008. SaaS er fremtiden, mener administrerende direktør Stein Bagger, der har forvandlet et truende kollaps til gyldne regnskabstal.

Læser du ikke avisen? Klik her for et godt tilbud på Computerworlds ugentlige avis med dybdeborende, perspektiverende og dagsordensættende journalistik ... hvis du vil noget med it.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere