5
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
19. april 2019 kl. 12.00 | læs »
Annonce:

Premium
Hackere har fået adgang til data i Microsofts store mail-løsninger Outlook.com og Hotmail. Ramte brugere har fået besked, lyder det fra Microsoft.
16. april 2019 kl. 08.32 | læs »Huawei stiller igen højt med sin nyeste stjernetelefon, der både kan se i mørke og komme helt tæt på.
16. april 2019 kl. 15.50 | læs »Find dit nye QA-job her. Lige nu er der ledige job hos spændende virksomheder som Zendesk, Capgemini og Netcompany.
17. april 2019 kl. 13.30 | læs »1
Premium
Indsigt: Apple og chipproducenten Qualcomm har gennem flere år været kastet ud i en juridisk krig, men pludselig har de to stridshaner indgået et forlig. Her får du forklaringen på, hvordan det hele hænger sammnen
17. april 2019 kl. 12.30 | læs »I interview udspecificerer Sony, hvad selskabets næste generation af spilkonsoller vil byde på af kræfter og evner.
17. april 2019 kl. 11.44 | læs »Premium
Interview: De omkring 40 medarbejdere hos Kimbrer Computer er hemmeligheden bag succesen hos virksomheden, der i 2018 blev kåret som Danmarks bedste it-forhandler. Omsætningen er på et år steget med op imod 25 procent, og bundlinjen vokser også for tredje år i træk.
17. april 2019 kl. 10.59 | læs »7
Ericssons første kommercielle 5G-mobilnetværk i Europa går i luften over halvtreds schweiziske byer.
17. april 2019 kl. 10.30 | læs »Premium
Den nordjyske it-distributør Epokas indtjening er styrtdykket fra næsten fem millioner kroner til nu kun 28.000 kroner.
17. april 2019 kl. 10.00 | læs »Premium
Interview: KMD vil fortsætte opkøbsbølgen med den nye ejer NEC. "Vi har allerede begyndt diskussionerne om, hvilke selskaber der kunne være interessante - både i Danmark og i resten af Europa," er meldingen fra KMD's japanske bestyrelsesformand.
17. april 2019 kl. 09.21 | læs »Chip-kæmpen Qualcomms aktiekurs buldrer i vejret efter selskabet er kommet sejrrig ud af kæmpe-batalje med Apple.
17. april 2019 kl. 08.53 | læs »1
Intel trækker sig omgående ud af modemchip-markedet til 5G-smartphone. Det sker som direkte konsekvens af Apple-forlig.
17. april 2019 kl. 08.27 | læs »


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Dibs Payment Services A/S
Betalingssystemer til e-handel og detailhandel.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Analytics, BI og big data: Få succes med de nye løsninger og teknologier

En række nye koncepter og teknologier vinder i disse år frem under kategorierne analytics, BI og big data. Det er et it-område i en rivende udvikling. Bliv klogere på de nye teknologier på denne konference.

24. april 2019 | Læs mere


Industri 4.0: IoT, data og den afgørende kobling til forretningen

På dette roundtable tager vi udgangspunkt i mulighederne inden for Industri 4.0, herunder Internet of Things i og uden for virksomheden samt de nye muligheder for ændrede kunderelationer. Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra blandt andet Beijer Electronics. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer.

24. april 2019 | Læs mere


Digital Innovation Summit: Innovation og strategi - fra ide til forretning

I de bedste virksomheder er digitaliseringen og innovationen godt på vej til at flytte ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, hvor alle afdelinger tænker i nye processer og innovation. På Digital Innovation Summit kan du høre om konkrete projekter, værktøjer og metoder til at sat din digitale innovation og forretningsudvikling på skinner.

25. april 2019 | Læs mere

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.