Artikel top billede

Sådan får du en suveræn start med din nye pc

Her er softwaren, der kan rense din nye computer for skidt og lynhurtigt installere nye kvalitetsprogrammer.

Det kan være lidt af en prøvelse at komme i gang med en ny pc.

Det kan tage lang tid at installere al den software, som du har brug for.

Og tilmed propper mange computer-producenter din nye computer med tunge og overflødige prøve-programmer, også kaldet bloatware, som software-producenter betaler dem kassen for at installere på forhånd.

Programmerne kan være med til at gøre din arbejdsdag frustrerende, fordi din ellers spritnye pc er overraskende tung at danse med.

Derfor er det en god idé at rense computeren for alle de overflødige programmer og i stedet installere alle dine gratis favoritprogrammer.  

Sådan renser du computeren

For at rense din pc kan du gøre brug af et program som eksempelvis PC Decrapifier. Det er et stykke gratis software, som fjerner overflødige programmer. 

Decrapifier kan downloades her, og virker både til Windows XP, Vista og Windows 7.

Din computer behøver i sagens natur ikke være ny, for at du får gavn af programmet. Og når du renser din computer, skal du naturligvis have øjne og ører åbne, så du ikke risikerer at slette software, som du rent faktisk har brug for

Få nye programmer, helt enkelt

Når du har renset computeren, kan du risikere at skulle bruge timevis på at installere nye software.

Men med hjemmesiden Ninite.com kan du skære den tid ned til et minimum og installere alle dine gratis favoritprogrammer på en gang.

Du går blot ind på Ninites hjemmeside og afkrydser de programmer, som du ønsker at installere på din nye computer. Herefter klikker du på knappen "Get Installer" i bunden af siden.

Den helt store bonus er, at programmerne bliver installeret, uden at hvert program oversvømmer dig med irriterende dialogbokse, som du skal tage stilling til.

Med Ninite står der heller ikke irriterende prøveversioner på menuen, og du risikerer ej heller, at programmerne installerer mærkelige værktøjslinjer i dine browser eller belemrer dig med anden mystisk software, som du aldrig har bedt.

I stedet kan du vælge mellem mere end 80 forskellige velkendte programmer, som eksempelvis Firefox, Skype, Microsoft Messenger, Dropbox og Open Office.

Ifølge Ninite.com skal virksomheder betale 20 dollar (cirka 110 kroner) om måneden for et såkaldt pro-abonnement, hvis de ønsker at bruge servicen. Dermed bliver installationen også tre gange hurtigere. 

Ninite virker i øjeblikket kun med Windows- og Linux-computere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere