Intelligent tøj skal bekæmpe stress

Nu skal intelligent tøj hjælpe dig med at komme i bedre humør.

Er du træt, stresset eller deprimeret? Ville det ikke være dejligt, hvis dit tøj kunne registrere dit humør og reagere ved at spille afslappende musik eller sige et par opmuntrende ord? Nu har professor Barbara Layne fra Concordia University i Canada konstrueret en prototype på en jakke, som kan gøre netop dette.

Det intelligent tøj indeholder mange forskellige sensorer og måler blandt andet din hjerterytme, temperatur, åndedræt og hudens elektriske modstand. Alle disse data bliver brugt til at analysere sig frem til din sindstilstand.

Jakken er forbundet med nettet over en smartphone og henter mediefiler fra en database, der passer til dit humør. Den er udstyret med indbyggede højtalere og LED-displays og kan f.eks. afspille en sang, lyde eller beskeder fra venner og familie for at muntre dig op.

Kunstprojektet Wearable Absence er beskrevet på denne hjemmeside, hvor man også kan læse mere om teknologien bag.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere