Elgiganten vil udvide med ni danske butikker

Over de næste tre år vil den europæiske storforhandler åbne ni nye danske butikker.

Elgiganten barsler med planer om åbning af endnu flere butikker i det danske landskab, og allerede i år vil den første nye butik blive etableret. Det afslører nordisk direktør Ronny Blomseth, der fortæller, at planen er at udvide dækningen af det danske marked fra de nuværende 28 butikker, så der i løbet af de næste to-tre år i alt vil blive åbnet ni nye butikker.

»Når der er krise og økonomien er langsom, er kunderne glade for vores lave priser,« siger Ronny Blomseth.

Elgigantens britiske moderselskab, DGSI har netop præsenteret deres seneste halvårsregnskab frem til 1. maj, og det viser, at det nordiske marked er det sted i retailkoncernen, hvor væksten er størst. Mens giganten slider med en omsætning, der er uændret på det britiske hjemmemarked og i Irland, er Norden koncernens darling med en omsætningsvækst på 33 procent. Den nordiske fremgang er især bemærkelsesværdig, fordi DGSI’s salg i de øvrige europæiske kæder også er uændret i forhold til året før.

»Det er et flot og velfortjent resultat, som vi har fået fordi vi i mange år har arbejdet på samme måde,« bemærker Ronny Blomseth om de nordiske resultater.

Omsætningsvæksten betyder, at butikkerne i Danmark, Norge, Sverige og Finland nu står for en stadig større del af DGSI-koncernens samlede omsætning. I regnskabet kommer hele 29 procent af koncernomsætningen fra Norden, og den andel kan meget vel stige yderligere. Foruden de nye butikker, som han vil åbne i Danmark, arbejder den nordiske direktør også med at sætte flere modeller på hylderne i butikkerne.

»Vi sælger 40-50 procent flere bærbare, så vi vil udvide sortimentet af bærbare, men også af tv og elvarer. Jeg regner med, at vores omsætning i år vil vokse med tæt på 20 procent,« siger Ronny Blomseth.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere