Nyt dansk internet-program støtter velgørenhed

Den danske hjemmeside Engodsag.dk melder sig nu på banen med et nyt program, som gør det lettere at donere penge til velgørenhed når man handler på nettet.

Nu kan internet-brugere hente et lille program hos Engodsag.dk, som gør det lettere at støtte velgørende organisationer samtidig med, at man handler på nettet. Programmet ligger inaktivt i baggrunden indtil man går ind på en af de 250 e-butikker, der er med i projektet, hvorefter det popper op på skærmen. Ved et enkelt klik på »Ja« sender e-butikken penge af sted til en velgørende organisation efter brugerens eget valg.

Konceptet bag Engodsag.dk er, at man kan handle på nettet og samtidig sikre at en del af pengene går til velgørende formål. Det har indtil nu krævet, at man går ind på Engodsag.dk og starter sin shoppingtur derfra. Med det nye program er det ikke længere nødvendigt at besøge hjemmesiden hver gang man ønsker at donere penge.

»Vi tror, at alle mennesker gerne vil være gode, men ikke altid har tid og overskud til at være det. Derfor har vi udviklet et program, der gør det nemt og enkelt at vise den godhed. Styrken ved Engodsag.dk er, at alle ved online indkøb automatisk og ubesværet støtter deres foretrukne organisationer helt gratis,« siger Mads Ellegaard, den ene af stifterne af Engodsag.dk.

Han fortæller at de procenter, som brugerne ser på hjemmesiden og i programmet, går ubeskåret til den organisation, som forbrugeren vælger at hjælpe. Brugerne kan støtte alt lige fra Dansk Røde Kors til Dyrenes Beskyttelse, Ældre Sagen, Danmission, Red Barnet eller en af de i alt 67 tilmeldte organisationer, når de handler på nettet hos bl.a. Sterling, TDC, Amazon eller Dell.

»Det Gode Program er unikt, fordi det gør det gratis for forbrugeren at være velgørende. Hvis danskerne hjælper os med at gøre computeren velgørende, kan det gøre dansk e-handel til et foregangseksempel for en mere retfærdig verdenshandel,« siger Jonathan Løw fra Engodsag.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere