Artikel top billede

iPad får Telenor og 3 til at se dobbelt

Nye abonnementer skal tilfredsstille tablet-brugere.

Siden iPad'en kom til Danmark sidste år, har teleselskaberne kæmpet for at sammensætte det mest optimale abonnement til den nye platform.

Nu prøver 3 og Telenor at lave en helt ny form for abonnement.

I stedet for at sælge nye abonnementer til kunder, der gerne vil have deres iPad eller bærbare computere på nettet, så tilbyder firmaerne, at man deler sit smartphone-abonnement, fordi kunderne ofte slet ikke bruger den datatrafik, som de har betalt for til deres smartphone.

Telenor lancerede i går det såkaldte ”DobbelSIM”-abonnement, til kunder, der allerede har et flatrate dataabonnement hos Telenor. Det betyder, at kunderne får et ekstra sim-kort til deres dataabonnement, som kan sættes i en tablet, og det er så muligt at være på nettet fra begge sim-kort samtidig. De to sim-kort hører til samme dataabonnement, så kunderne kun skal betale for ét abonnement.??

"Vi ser flere og flere danskere køber tablets som supplement til deres smartphone, og da mange kunder allerede har et dataabonnement hos os, vil vi gerne gøre det nemt og ligetil at udnytte det eksisterende abonnement på de nye tablets. Derfor tilbyder vi nu ”DobbeltSIM”," forklarer Kim Sørensen, Senior market manager hos Telenor i en pressemeddelelse.

Det koster dog 49 kroner at få et ekstra SIM-kort, og efterfølgende skal man betale 49 kroner om måneden. Resten af 2011 koster tjenesten dog kun 12,50 kroner om måneden.
 

Vi er billigere

Få timer efter Telenors nye produkt blev præsenteret, kom 3 med et meget lignende produkt ved navn 3DataDeling. Den store forskel er dog, at prisen indtil videre er meget lavere.

Med et 3Max (10GB trafik) eller 3Magnum-abonnement (20GB trafik) kan man kvit og frit få et ekstra simkort til sin tablet, bærbare computer eller andre enheder og bruge den overskydende trafik. Det vil sige, at man skal betale for et af 3s dyreste abonnementer for at få adgang til et billigt ekstra SIM-kort.

Oprettelse og ekstra simkort koster ikke ekstra, men 3DataDeling kan først bestilles i slutningen af juni.

”3 har længe været brugernes førstevalg, når det gælder mobilt bredbånd på alt lige fra smartphones over tablets til bærbare computere. Det mobile bredbånd er en vigtig del af vores abonnementspakker, og derfor synes vi, at det er rigtigt at give brugerne bedre muligheder for at anvende den datatrafik, de allerede har købt og betalt. Har man flere enheder på nettet, er der mange penge at spare, og samtidig slipper man for besvær og omkostninger med ekstra abonnementer,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere