Dansk SAP-firma solgt

Store Ciber køber det mindre Segmenta for tocifret million-beløb.

Med virkning fra 1. juni har Ciber overtaget danske Segmenta. Købet indbringer de fire hovedaktionærer og øvrige ejere af Segmenta et samlet to-cifret million-beløb.

Segmenta er et succesfuldt SAP-konsulenthus, der blev grundlagt i år 2000. Selskabet, der leverer konsulentydelser til store offentlige selskaber som Dong og Skat, har i de sidste fire år været på dagbladet Børsens Gazelle-liste.

Ciber vil lade forsat markedsføre SAP-forretningen i Danmark under Segmenta-navnet. Rent praktisk bliver Segmenta integreret med resten af Ciber i Danmark, hvor Segmentas hidtidige direktør Lars Damgaard bliver direktør for Cibers samlede SAP-forrening i Danmark.

Ciber havde inden opkøbet af Segmenta 80 medarbejdere i Danmark. Den samlede virksomhed vil efter fusionen have 120 medarbejdere i Danmark og en forventet omsætning på 140 millioner kroner årligt.

Ciber er til stede i 18 lande og har globalt omkring 8000 medarbejdere.

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere