Artikel top billede

Så er der liv i Duke Nukem

"You want it - you need it!"

Den brutale og rapkæftede actionhelt, Duke Nukem, som tog spilverdenen med storm i 90'erne, har været på en længere ferie. 

Nu er han tilbage.

Efter 12-13 års ventetid og en konkurs kan vi sætte et kryds i kalenderen. Gearbox, der overtog spillet fra 3D Realms, som kom i økonomiske problemer fortæller, at skydespillet Duke Nukem Forever kommer i amerikanske butikker den 3. maj. Tre dage senere er spillet lanceret globalt.

Holder datoen vand, så betyder det, at vi snart kan pille Duke Nukem Forever af vaporware-listerne, hvor spillet nærmest er blevet synonym over de produkter, der trods store armbevægelser aldrig vækkes til live.

Ventetiden har været så lang, at en gruppe fans er begyndt at lave deres egen nyfortolkning af Duke Nukem. Den er baseret på spilmotoren Unreal Engine, og faktisk godkendt af Gearbox.


You want it - you need it!

Men hvad er det, vi venter på? 

På trods af 13 års ophobede forventninger så ved vi ikke præcist, hvad det er for et spil, vi får at se til maj. Udviklerne har skabt nogle helt urealistiske forventninger hos publikum ved at trække lanceringen ud i det uendelige. I den nyeste video siger hovedpersonen selv, at vi har grund til at have store forventninger:

Interviewer: What about the game, Duke. Is it any good?
Duke: After 12 fuckin years it should be!

Duke Nukem Forever udkommer både på PC, Xbox og playstation. Hvis du vil vide mere om det kommende spils tumultariske tilværelse, så kan du læse ComONs historie fra 2009: Historien om Duke Nukems fald.
 

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere