Artikel top billede

Lemvig Data flytter og udvider

Efter tre års succesfuldt eksil i yderkanten af byen er Lemvig Data vendt tilbage til indkøbscentrum midt i byen. Direktøren håber det booster forretningen yderligere.

Med et navneskifte og en flytning har Lemvig Data sat en streg under den fremgang, forhandleren har oplevet gennem de sidste par.

I 2007 flyttede Lemvig Data (dengang Lemvig Infodata) uden for Lemvigs bykerne. I mellemtiden er forretningen vokset, og medarbejderantallet er steget fra fire til ni.

Nu har firmaet ændret navn fra Lemvig Infodata til Lemvig Data og er flyttet tilbage i bykernen i attraktive lokaler lige i nærheden af Fakta, Netto og T. Hansen. Ifølge direktør Preben Hove-Nyborg skyldes flytningen flere faktorer.

»Vi lå 3,5 kilometer uden for bycentrum før, og vi begyndte at mangle plads. Og samtidig har vi set på, hvad vi skal tjene penge – og det er tilbehør. Der lå vi forkert udenfor byen. Kunderne er herinde. Så det er også med tanke for fremtiden,. at vi er flyttet,« fortæller han og uddyber:

»Vi er med i telekæden også, og det har ikke været en succes at bo 3,5 km ude. Men nu håber vi på en kraftig vækst på det område. Derudover har vi meldt os ind i In/out-kæden og begynder at køre kontorprodukter lige så stille ind i programmet. I den forbindelse har vi entreret med Webmercs om at lave en webshop, hvor vi kan lave kundetilrettede shops til de enkelte kunder.«

Lemvig Datas nye lokaler ligger på Ågade i Lemvig og er med 415 kvadratmeter næsten dobbelt såt store som de lokaler, Lemvig Data boede i før flytningen. Dermed er der også bedre plads til de ansatte.

»Det var det helt rigtige, da vi flyttede ud af byen i sin tid. Men nu tror jeg også, det er rigtigt at flytte tilbage igen. Vi har også forhandlet huslejeprisen en del ned i forhold til dengang. Det er blevet mere attraktivt rent huslejemæssigt at bo i bymidten. Samtidig er der også det element i det, at vi sørger for, at medarbejderne har det godt,« siger Preben Hove-Nyborg.

Han fortæller, at Lemvig Datas forretning forsat vokser, og at det netop afsluttede regnskab viste en pæn fremgang.

»Men for mig er omsætning ikke et mål i sig selv. Jeg fokuserer mere på bundlinen. Det er den, der er vigtig.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere