Intel-partnere sidder fast i Dubai

Askeskyen fra Island holder en række af Intels europæiske partnere fast i byen Dubai ved den arabiske golf ? Alle deltagende i Intels Solutions Summit 2010.

(CRN – stadig i Dubai) Flere deltagere i Intels partnermøde i Dubai skulle hjem i går og her til morgen. Endnu flere i løbet af i dag. Men nu synes en række af Intels – især nordeuropæiske partnere – at hænge fast i Dubai. Alle deltagere i Intels partnerkonference for EMEA.
Som i flere europæiske lufthavne er der også kaotiske scener i lufthavnen i Dubai. Langt størstedelen af afgangene mod Europa er nemlig aflyst.

Indtil videre tager de fleste partnere det forholdsvist roligt. Men som en brite bemærkede: »Island vinder definitivt ikke det europæiske melodi grandprix i år.«

For Intel har det også været et travlt døgn. Den manglende mulighed for at kunne væk fra Dubai har nemlig betydet, at selskabet har måttet hjælpe mange med at få booket ekstra tid på hoteller i Dubai.

Intels kanalchef for EMEA, Nigel Towell sukkede også dybt, da det gik op for ham, at en ganske betragtelig del af deltagerne på Intel Solution Summit 2010 ikke ville være i stand til at komme tilbage til Europa, som planlagt.

»Det her er noget af det værste, der kan ske. Vi har haft en fantastisk konference, men det eneste folk kan huske når de engang –forhåbentlig - kommer hjem, er alt det kaos vi oplever nu,« sagde han.

Han ved hvad han taler om. For omkring ti år siden strandede en stor mængde deltagere på en lignende Intel-konference på Rhodos på grund af uvejr.

»Alt hvad folk kunne huske bagefter, var at de strandede to dage i en lufthavn,« konstaterede Nigel Towell.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere