Artikel top billede

Superhelte skal udkæmpe tablet-krigen

Superman og Batman skal slås for den nye Kindle Fire, men til gengæld forsvinder de fra boghandlernes hylder.

Det ser ud til at superhelte som Batman og Watchmen kommer til at spille en stor rolle i tabletkrigen. Amazon har underskrevet en aftale med DC Comics som betyder at firmaet får de eksklusive digitale rettigheder til hundreder af populære tegneserier som Batman, Superman, Sandman og Watchmen.

Den store konkurrent Barnes & Noble, der sælger sin egen tavlecomputer, har reageret ved at fjerne alle de fysiske tegneserier fra sine 1.300 butikker. Barnes & Noble henholder sig til, at man ikke vil sælge en bog, hvis man ikke kan få lov til at sælge den digitale kopi af den samme bog. Det skriver New York Times.

En anden stor boghandler-kæde, Books-A-Million, har ligeledes fjernet tegneserierne fra hylderne med det samme argument.

De to kæder frygter tilsyneladende at lide samme skæbne som en anden stor boghandler, Borders, der snart må lukke alle sine fysiske forretninger i USA.

Barnes & Noble er bange for at deres forretninger bliver til et udstillingsvindue, hvor kunderne kan finde og bladre i bøgerne - blot for så at hente de digitale kopier hos Amazon.

I nettets fora for tegneseriefans bliver der skældt ud på alle parter. Amazon anklages for at misbruge sin magt på bogmarkedet, DC Comics bliver kritiseret for at være grådig, og Barnes & Noble får kritik for at opføre sig barnligt.

DC Comics fortæller dog at det på et senere tidspunkt bliver muligt at få adgang til de digitale tegneserier gennem Amazons Kindle-app, der også findes til iPad - men DC Comics vil ikke sige hvornår.

Indtil videre skal man altså købe en Kindle Fire for at følge Superman og Batmans digitale eventyr.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere