Artikel top billede

Torben Qvist tager Ingram Micros danske entré i stiv arm

Also Actebis nordiske direktør Torben Qvist tager afslappet på Ingram Micros comeback på det danske marked. - Vi tænker langsigtet og går ikke efter opportunistisk eksportsalg, siger Qvist.

Nyheden om, at distributøren Ingram Micros tyske afdeling er begyndt at sælge målrettet til forhandlere i den danske it-kanal gør tydeligvis ikke det store indtryk hos konkurrenten Also Actebis, som for knap tre år siden overtog netop Ingram Micros danske aktiviteter.

Nordisk direktør Torben Qvist mener ikke, at Ingram Micro kan rokke afgørende ved det danske marked. Han peger på den store geografiske afstand til Ingram Micros lager i det sydlige Tyskland som et afgørende handicap i konkurrencen med de etablerede spiller i Danmark.

"Vi ser en stigende internationalisering af distributionsmarkedet, hvor det afgørende er, hvad kunderne har brug for. Jeg tror ikke, de vil være tilfredse med en betjening fra Tyskland. Der vil den lokale tilstedeværelse vise sig at være vigtigere," siger Torben Qvist, som også peger på, at der efter hans opfattelse er en verden til forskel på salgsstrategierne for Also Actebis og Ingram Micro.

"Vi er her for at være lokal langsigtet spiller og ikke for at skaffe et opportunistisk eksportsalg," som han udtrykker det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere