Artikel top billede

Tredje generation af Apple TV er klar

Samtidig med iPad 3 har Apple præsenteret den næste generation af sin Apple TV boks.

Der var stor spænding omkring lanceringen af den nye iPad onsdag aften dansk tid i San Francisco, men Apple havde også en anden nyhed i ærmet - den næste generation af set-top-boksen Apple TV. Den må ikke forvekles med det meget omtalte Apple-fjernsyn, som måske eller måske ikke er under udvikling. Apple TV er en boks, der kobles til fjernsynet og gør det muligt at afspille film, tv-serier, musik og andet indhold.

Den nye Apple TV boks er ikke en revolution, men der er en række interessante nyheder. Boksen er nu koblet tættere sammen med iCloud og den har en ny brugerflade i højere opløsning. Film og tv-serier kan nu streames med 1080p fra iTunes Store. Film som allerede er købt kan nu hentes igen i fuld 1080p-kvalitet uden at man skal betale ekstra. 

Der er også filmanbefalinger baseret på de titler, som man allerede har set. Apple bruger Genius-teknologien til at levere anbefalinger.

En af de mest interessante funktioner - muligheden for at streame film fra Netflix - er stadig officielt forbeholdt brugere i USA.

De eksisterende Apple TV bokse bliver også udstyret med den nye brugerflade gennem en softwareopdatering.

Den nye boks kommer på markedet den 16. marts i Danmark og prisen bliver den samme som forgængeren, der koster 849 kr.

Der er ingen harddisk i Apple TV boksen, som bruger en single-core A5 processor. Den kobles direkte til fjernsynet med et HDMI kabel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.