Artikel top billede

Infocare massefyrer og lukker dansk værksted

Dramatisk fald i antallet af reparationer får konsekvenser.

Den nordiske it-service-virksomhed Infocare lukker og slukker sit værksted i Danmark. Fremover skal reparationerne laves i Sverige. Det bekræfter koncerndirektør i Infocare, Johnny Svedberg, overfor Channelworld.

Ifølge Channelworlds oplysninger betyder lukningen, at 80 mand har fået fyresedlen i Danmark. Det vil Johnny Svedberg dog ikke umiddelbart bekræfte.

"Jeg har ikke det nøjagtige antal, men jeg mener, det er omkring 70 mennesker, der bliver fyret," siger han.

Ifølge Johnny Svedberg skyldes nedlæggelsen af Infocares danske værksted en dramatisk nedgang i antallet af reparationer.

"Over de sidste tre til fire år har vi oplevet at antallet af reparation er gået ned med 70 procent," siger Johnny Svedberg, som understreger, at lukningen af det danske værksted handler om at konsolidere virksomheden

"Nu skal vi have løst de strukturelle problemer, vi har og tilpasse vores virksomhed til de ønsker, kunderne har," konstaterer Infocares koncernchef.

Det er kun Infocares værksted i Danmark, der lukker. Ifølge Johnny Svedberg vil Infocare bevare sine værksteder i Norge og Finland.

Lukningen af reparationsværkstedet i Danmark har ifølge Johnny Svedberg ingen negativ effekt på Infocares andet forretningsben i Danmark, som er on-site-service.

"Her vil vi fortsat vækste på det danske marked," hævder koncerndirektør Johnny Svedberg.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere