Artikel top billede

Sådan ser storforhandlernes Europakort ud

Atea, Computacenter og Bechtle dominerer Europa. Se her, hvordan de breder sig.

Tre europæiske forhandlere dominerer Europakortet.

Det er Atea, Computacenter og Bechtle.

På kortet nedenfor kan det ses, hvordan de store forhandlere, der alle i 2012 kom ud med overskud på mere end en halv milliard kroner, har fordelt Europa mellem sig.

Atea (rød markør) har sat sig suverænt på Norden og Baltikum.

Tyske Bechtle (grøn markør) breder sig over en stor del af Europa med udgangspunkt i de tysktalende lande.

Topdog er engelske Computacenter, der ud over de britiske øer også er gået i land nogle få steder på kontinentet - og i øvrigt også driver forretning i den gamle koloni Sydafrika.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere