Artikel top billede

Foto: Christian Meyer, kongehuset

Nu vil kongehuset erobre din smartphone

Det danske kongehus har netop lanceret sin egen app. Se her hvad den kan.

Modsat det engelske og det norske kongehus er endnu ingen medlemmer af det danske kongehus aktive på de sociale medier. 

Til gengæld har kongehuset netop lanceret en officiel app til både iPhone og Android-telefoner, skriver kongehuset på sin hjemmeside.

Den nye app gør det muligt for danske royalister at følge med i de kongeliges kalender og se video og foto fra begivenheder, som kongehuset deltager i.

Royal Instagram

Kongehuset oplyser desuden, at app'en har en slags royal Instagram-funktion, der gør det let for brugerne at indsende deres egne fotos fra kongelige begivenheder, hvoraf nogle af dem efterfølgende bliver publiceret i app'en og på kongehusets officielle hjemmeside, kongehuset.dk.

Herudover kan brugerne give app'en tilladelse til at give dem notifikationer dagen før begivenheder i den kongelige kalender.

Dronningen vil dog sandsynligvis ikke selv bruge app'en, da hun tidligere har oplyst i en dokumentarudsendelse på Danmarks Radio, at hun ikke ejer en mobiltelefon og aldrig har prøvet at sende en e-mail.

App'en er udviklet af Berlingske Medias nye app-udviklingsbureau WeMobilise, skriver Berlingske.

Kongehus-app'en kan downloades gratis fra Google Play og Apples App Store.  

Læs også:

Her er forklaringen: Derfor har Apple alle de populære apps 

Ugens app: Sådan sikrer du, at ambulancen altid når frem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.