Artikel top billede

Post Danmark efter Trustpilot-kritik: Vi vil også høre kundernes mening

Det er kun ret og rimeligt, at vi beder online-butikkers kunder skrive anmeldelser og give karakter til vores pakke-levering, lyder det fra Post Danmark.

"Vi mener, det er ret og rimeligt, at det er os og ikke den enkelte netbutik, der skal tage tævene, hvis noget går galt i en pakkelevering."

Sådan lyder det fra Post Danmarks kommunikationschef Morten O. Nielsen som reaktion på kritik fra onlinebutikken cykelpartner.dk.

Online-butikkens it- og marketingdirektør Dennis Drejer mener, at Post Danmark optræder som blind passager i kundeforholdet mellem butik og slutkunder, når pakkeleverandøren sender sms'er og mails til kunder med opfordring til at give karakter for kvaliteten af Post Danmarks service.

Den praksis har ifølge cykelpartner.dk gjort en del kunder både forvirrede og vrede.

"Vi er selvfølgelig kede af, hvis han synes, det er et problem, og vi er også i dialog om det. Vi vil gerne uddrage den læring af de henvendelser, vi får på Trustpilot," siger Morten O. Nielsen fra Post Danmark.

Han fortæller, at sms'er og mails til pakkemodtagere er en standardservice til kunder, der får pakker leveret af Post Danmark, og det er første gang Post Danmark har mødt kritik af ordningen.

"Vores udgangspunkt er, at hvis der er noget, der går godt eller skidt i leveringen, så er det os, der skal have den ros eller de tæsk, vi fortjener. I meget e-handel foretager kunden et aktivt valg af, hvem de gerne vil have til at stå for deres levering. Man kan også se på Trustpilot, at det, vi bliver bedømt på, er leveringen. Så vores vurdering er, at det er ret og rimeligt, at de nethandlende evaluerer, hvordan vi gør vores arbejde," siger Morten O. Nielsen.

Men for onlinebutikken er konsekvensen, at deres antal af Trustpilot-anmeldelser er faldet. Så I er altså inde og pille ved det værktøj, som Trustpilot er for cykelpartner.dk?

"Vi er kun interesseret i tilfredse kunder i begge ender af denne her transaktion. Vi bruger det aktivt til at finde ud af, hvor vi gør det godt, og hvad vi skal blive bedre til. Det handler i bund og grund om, at vi rigtig gerne vil understøtte e-handlen," slutter Morten O. Nielsen.

Læs også:

Online-forhandler: Post Danmark snylter på mine kunder

Eksperiment: Få dine net-indkøb leveret samme dag

Post Danmark: Vi er ikke hæmsko for nethandlen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere