Artikel top billede

Post Danmark efter Trustpilot-kritik: Vi vil også høre kundernes mening

Det er kun ret og rimeligt, at vi beder online-butikkers kunder skrive anmeldelser og give karakter til vores pakke-levering, lyder det fra Post Danmark.

"Vi mener, det er ret og rimeligt, at det er os og ikke den enkelte netbutik, der skal tage tævene, hvis noget går galt i en pakkelevering."

Sådan lyder det fra Post Danmarks kommunikationschef Morten O. Nielsen som reaktion på kritik fra onlinebutikken cykelpartner.dk.

Online-butikkens it- og marketingdirektør Dennis Drejer mener, at Post Danmark optræder som blind passager i kundeforholdet mellem butik og slutkunder, når pakkeleverandøren sender sms'er og mails til kunder med opfordring til at give karakter for kvaliteten af Post Danmarks service.

Den praksis har ifølge cykelpartner.dk gjort en del kunder både forvirrede og vrede.

"Vi er selvfølgelig kede af, hvis han synes, det er et problem, og vi er også i dialog om det. Vi vil gerne uddrage den læring af de henvendelser, vi får på Trustpilot," siger Morten O. Nielsen fra Post Danmark.

Han fortæller, at sms'er og mails til pakkemodtagere er en standardservice til kunder, der får pakker leveret af Post Danmark, og det er første gang Post Danmark har mødt kritik af ordningen.

"Vores udgangspunkt er, at hvis der er noget, der går godt eller skidt i leveringen, så er det os, der skal have den ros eller de tæsk, vi fortjener. I meget e-handel foretager kunden et aktivt valg af, hvem de gerne vil have til at stå for deres levering. Man kan også se på Trustpilot, at det, vi bliver bedømt på, er leveringen. Så vores vurdering er, at det er ret og rimeligt, at de nethandlende evaluerer, hvordan vi gør vores arbejde," siger Morten O. Nielsen.

Men for onlinebutikken er konsekvensen, at deres antal af Trustpilot-anmeldelser er faldet. Så I er altså inde og pille ved det værktøj, som Trustpilot er for cykelpartner.dk?

"Vi er kun interesseret i tilfredse kunder i begge ender af denne her transaktion. Vi bruger det aktivt til at finde ud af, hvor vi gør det godt, og hvad vi skal blive bedre til. Det handler i bund og grund om, at vi rigtig gerne vil understøtte e-handlen," slutter Morten O. Nielsen.

Læs også:

Online-forhandler: Post Danmark snylter på mine kunder

Eksperiment: Få dine net-indkøb leveret samme dag

Post Danmark: Vi er ikke hæmsko for nethandlen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.