Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Energinet trækker kæmpe SAP-udbud til 300 millioner kroner tilbage med omgående virkning

Opdateret: Energinet trækker med omgående virkning kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Opdateret: Statsejede Energinet trækker med omgående virkning et kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner

Det sker få timer efter, at udbuddet blev offentliggjort tirsdag.

Computerworld erfarer, at det store udbud bliver trukket tilbage på grund af flere fejl i det offentliggjorte udbudsmateriale.

Energinet meddeler, at man er 'blevet opmærksom på en fejlagtig angivelse i udbudsbekendtgørelsen, som giver anledning til et behov for at annullere og genudbyde opgaven."

Blandt andet har det fremgået af det offentliggjorte materiale, at beløbsrammen er på tre milliarder kroner (‘3 000 000 000.00', står der) og ikke 300 millioner kroner.

Det fremgår dog, at de to delaftaler i udbuddet er på henholdsvis 50 millioner kroner og 250 millioner kroner.

Computerworld erfarer, at der ligeledes er fejl i en række af forudsætningerne i udbudsmaterialet, som Energinet nu vil have ændret og rettet, inden udbuddet udsendes igen.

Rammeaftale

Udbuddet omhandler en rammeaftale på levering af konsulentbistand til driftsupport i SAP samt udviklingen inden for SAP HR og det, som Energinet kalder for ‘de øvrige SAP-teknologiområder.’

Du kan læse mere om ordren her: Energinet klar med kæmpe-udbud til 300 millioner kroner: Skal have ny SAP-leverandør

Energinet har i det seneste stykke tid anvendt SKI-konsulenter til at dække opgaven, efter den oprindelige rammeaftale er udløbet.

Ifølge Computerworlds oplysninger vil Energinet genudsende en ændret og rettet version af udbudsmaterialet i løbet af nogle dage.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Energinet til den pludselige tilbagetrækning af udbuddet til op mod 300 millioner kroner.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere