Artikel top billede

Dansk startup samarbejder med Unity om dragt, der skal gøre 'motion capture' markant billigere

En dragt til bare 2.500 kroner skal nu sælges til Hollywood med hjælp fra Unity, hvor den skal gøre motion capure billigere og mere tilgængeligt.

En dansk startup har opfundet en dragt der nemt og billigt kan indspille bevægelser til computeranimationer, i stedet for at bruge traditionel motion caption-udstyr

Virksomheden bag hedder Rokoko og med hjælp fra Unity skal der nu for alvor gang i salget af den dansk-udviklede dragt.

Læs også: Danske Unity scorer gigantisk kapital-investering: Får 2,7 milliarder kroner til mere vækst

Det skriver erhvervsmediet Finans.

“Jeg gik på Filmskolen som producerelev og skulle lave animation. Men det var svært at komme i gang og helt grelt med motion capture. Man skulle bruge et helt studie og en masse kameraer. Det kostede rigtig mange penge, og vi fandt ud af, at man kunne gøre det på en anden måde,” siger stifter og direktør for Rokoko, Jakob Balslev til Finans.

Læs også: Danske Unity er blevet en global softwaresucces: Her er hele historien om en af de største danske it-succeser

Men pengene skal ikke bare findes ved at sælge den relativt billige dragt. Planen er, at kunderne skal tegne et abbonnoment på teknologien.

Prisen skal være omkring 10 dollars om måneden og 1-5 dollars per bevægelse man efterfølgende ønsker at bruge.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere