Chipgigant fremlægger optimistiske 5G-forventninger: Er Apple på trapperne med en 5G-iPhone?

Chipgiganten Qualcomm har store forventninger til 5G-salget i det kommende år Det kan betyde, at Apple barsler med en iPhone, der understøtter 5G.

Apple kan være på vej med en 5G-iPhone i løbet af det kommende år.

Det antyder en ny prognose fra chip-giganten Qualcomm ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det fremgår af prognosen fra Qualcomm, at selskabet, der har Apple på kundelisten, forventer at sælge 200 millioner 5G-smartphone i løbet af 2020.

De optimistiske prognoser kan ifølge amerikanske medier antyde, at den næste generation af Apples storsælgende iPhones også vil understøtte 5G.

Overgår forventninger hos analysehuse
Ifølge Reuters er Qualcomms prognoser næsten 60 procent højere end analysehuset IDC’s forventninger om, at der i 2020 vil blive solgt 123,5 millioner 5G-smartphones.

Investeringsbanken Goldman Sachs har tidligere vurderet, at der i 2020 vil blive solgt 120 millioner 5G-telefoner.

Apple har endnu ikke selv udtalt sig om, hvorvidt selskabet forventer, at den næste generation af iPhones kommer til at understøtte 5G.

Læs også: Apples første 5G-telefoner på vej: Vil blive udstyret med Apples første 5-nanometer chip nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere


Digitalt seminar: Styrk økonomistyringen i en krisetid med AI og robotter

Det stiller store krav til virksomhedens økonomistyring. Blandt andet fordi det er blevet sværere end nogensinde at tage bestik af virksomhedens økonomi, konkurrence- og driftssituation på selv den korte bane. Få inspiration til at komme i gang med at styrke økonomistyringen med AI og ML på grundlag af konkrete input og erfaringer.

24. september 2020 | Læs mere


Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan forbedrer du brugeroplevelsen for dine slutbrugere og medarbejdere
Graden af tilfredsstillelse medarbejdere oplever med it, hvad enten det er på kontoret eller remote, har alt at gøre med de rette løsninger, services og processer, som du leverer for at gøre dem mere produktive. Ja, og ikke mindst gladere for det daglige arbejde du og dine it-medarbejdere gør. Vi kigger meget mere på, hvad det egentlig betyder i dette gratis whitepaper.