Atea hyrer topprofil fra TDC som ny enterprise-direktør - indtræder i selskabets direktion

Atea er efter flere måneders jagt klar med afløseren for Kathrine Forsberg, som i februar skiftede til stillingen som koncernchef. Ind i direktionen som ny enterprise-direktør træder nu TDC-topprofilen Henrik Gjerulff Jensen.

Atea er klar med sin nye enterprise-direktør. Selskabet har efter flere måneders søgen nemlig ansat TDC-profilen Henrik Gjerulff Jensen, som 1. juni tiltræder som ny direktør for Ateas enterprise-forretning.

Stillingen blev ledig, da daværende enteprise-direktør Kathrine Forsberg, i februar tiltrådte som topchef for Atea Danmark som afløser for Morten Felding.

Dengang fortalte Atea-koncernens øverste chef, nordmanden Steinar Sønsterby, til Computerworld, at han sigtede efter at besætte den vigtige stilling som enterprise-direktør ‘hurtigst muligt.’

“Vi har bestemt os for at køre en helt åben proces. Det betyder, vi vil kigge på både eksterne og interne kandidater. Vi ønsker at byde eksterne kandidater velkommen, derfor begynder processen først nu,” fortalte han dengang.

Det kan du læse mere om her: Atea Danmark går på jagt efter en ny enterprise-direktør: "Vi har bestemt os for at køre en helt åben proces"

Henrik Gjerulff Jensen får i Atea formelt titel som Senior Vice President for Atea, hvor han indtræder i den øverste direktion.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har fundet den rette kandidat til stillingen. Henrik har præcis den tyngde og det strategiske drive, vi har brug for, for at lede vores Enterprise-division videre og indfri de ambitioner, vi har sat os for denne del af vores forretning. Jeg ser meget frem til det kommende samarbejde,” lyder det fra Kathrine Forsberg i en udsendt meddelelse.

Henrik Gjerulff Jensen kommer fra en stilling som direktør i TDC Net.

Han har været ansat i TDC Group i siden 199 i en række forskellige stillinger inden for især fiberforretningen.

Han står desuden bag sit eget vinimport-selskab, Gastroland.

“Han har [i TDC, red] opbygget et stærkt kommercielt og ledelsesmæssigt fokus. Hans mere end 20 års erfaring fra it- og telebranchen skal fremover bruges på at drive og udvikle Ateas Enterprise-forretning, som omfatter alle private kunder,” meddeler Atea.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.