Medstifter og topchef for Good Monday, Mik Strøyberg.

Danske Good Monday lander investering på 27,5 millioner: Gør klar til at indtage London

Good Monday henter ny investering på 27,5 millioner kroner, som skal bruges på at erobre London. Selskabet har samlet set rejst 46,5 millioner kroner i virksomhedens første to leveår.

Danske Good Monday, der leverer en digital kontorplatform, har landet en investeringer på 27,5 millioner fra en række venturefonde.

Investeringen kommer primært fra britiske venturekapital-firma Firstminute Capital, mens også svenske Creandum og de to danske venturefonde Seed Capital og Preseed Ventures har investeret i funding-runden.

Pengene skal bruges på en international ekspansion, og her ligger den engelske hovedstad, London, først for.

Det oplyser Good Monday i en meddelelse til Computerworld.

"Som Europas forretnings-hovedstad i et land, der har været hårdt ramt af COVID-19, skal London i høj grad gentænke sig selv og vende sig til en ny virkelighed. Det gælder ikke mindst virksomheder, medarbejdere og kontorer, og her tror vi på, at vi kan være med til at gøre en markant, positiv forskel," lyder det i meddelelsen fra medstifter Mik Strøyberg, der også er topchef for Good Monday.

Har rejst 46,5 millioner - men der skal mere til
Good Monday, der blev stiftet i 2018 af serieiværksætter Mik Strøyberg.

I dag er flere end 150 virksomheder på platformen i København, og kunderne tæller alt fra tech startups som Pleo, Planday og Soundboks til mere etablerede virksomheder som advokatkontorer og ambassader.

"Vi har kørt kontor på den samme måde i 100 år, hvor ingen har transformeret en analog serviceindustri. Men Good Monday handler ikke kun om at drive kontor på en ny og mere moderne måde. Det handler også om at skabe en bedre arbejdsplads og et mere nærværende og fleksibelt arbejdsmiljø. Noget, som vi lige nu har mere brug for end nogensinde før," lyder det videre i meddelelsen fra Mik Strøyberg.

I selskabets to første leveår har Good Monday allerede rejst investeringer for 46,5 millioner kroner, men i begyndelsen af 2021 går virksomheden efter at rejse en A-runde, lyder det.
Premium
Huawei ville have skriftlig garanti mod udelukkelse på det danske marked - Udenrigsministeriet afviste
Kinesiske Huawei har anmodet om en skriftlig garanti mod udelukkelse på det danske marked. Anmodningen blev afvist af udenrigsministeriet, hvor argumentet lød, at det ikke var "kutyme" at give specifikke selskaber skriftlige tilkendegivelser om, hvorvidt de er velkomne til at gøre investeringer i Danmark.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.