Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Appen Smittestop finder otte smittede på en uge / Russisk satireduo tager ansvaret for dyrebordel-optrin med Udenrigspolitisk Nævn / Apple må fortsat blokere Fortnite i App Store / KMD indgår samarbejde med psykologvirksomhed

Morgen-briefing: Appen Smittestop finder otte smittede på en uge. Russisk satireduo tager ansvaret for dyrebordel-optrin med Udenrigspolitisk Nævn. Apple må fortsat blokere Fortnite i App Store. KMD indgår samarbejde med psykologvirksomhed. Klaus Holse er ny bestyrelsesformand for SuperOffice.

Godmorgen og vekommen til ugens første morgen-briefing hos Computerworld.

I denne uge er det efterårsferie, men vi fortsætter ufortrødent her hos Computerworld.

Lad os så få sparket ugen i gang.

Appen Smittestop finder otte smittede på en uge

Den danske coronaopsporingsapp, Smittestop, har på en uge i oktober fundet frem til otte personer, der er testet positive for coronavirus, efter at de havde tilkendegivet, at en besked fra Smittestop-appen var skyld i, at de blev testet.

Tidligere har det taget Smittestop-appen tre måneder at finde frem til 16 coronasmittede.

Det skriver DR.

Ifølge Christian Wejse, der er epidemiologi ved Århus Universitetshospital, tyder udviklingen dermed på, at appen er begyndt at virke bedre.

"Det ser da unægtelig lidt ud, som om den er blevet bedre til at fange de smittede. Det tyder på, at effektiviteten er blevet bedre med forbehold for, at de tal kan variere meget fra uge til uge," siger han til DR.

Russisk satireduo tager ansvaret for dyrebordel-optrin med Udenrigspolitisk Nævn

De russiske komikere Vovan og Lexus har taget ansvaret for at have snydt sig med til et virtuelt møde med Det Udenrigspolitiske Nævn i Folketinget under påskud af at være den hviderussiske oppositionspolitiker, Svetlana Tikhanovskaja.

Det skriver DR.

De russiske komikere blev opdaget efter, at de blev andet havde stillet De Radikales Martin Lidegaard og Venstres Michael Aastrup Jensen spørgsmål om dyrebordeller.

Apple må fortsat blokere Fortnite i App Store

Apple har fortsat lov til at blokere Fortnite, der er udviklet af Epic Games, i App Store.

Dermed kan gamere verden over ikke tilgå spillets seneste opdateringer via iPhones og iPads.

Det har en føderal dommer besluttet, ifølge CNN.

Du kan læse mere om konflikten mellem Epic Games og Apple her: Apple giver Epic Games sparket: Ryger helt ud af App Store

KMD indgår samarbejde med psykologvirksomhed

KMD har indgået et samarbejde med psykologvirksomheden People Success.

KMD skal udvikle en hr-løsning, som bruger kunstig intelligens til at hjælpe virksomheder med at rekruttere de rigtige medarbejdere, sammensætte effektive teams og fastholde medarbejdere.

Det oplyser KMD i en meddelelse til Computerworld.

"Der er mange perspektiver i vores nye samarbejde, hvor vi udvikler en løsning i en ret unik kombination af viden mellem fagprofessionelle, data- og analyse-kompetencer og afprøvning af løsningen i praksis, mens den bliver udviklet. KMD People Success vil på en helt ny måde give både virksomheder og sportshold et 360 graders syn på medarbejderne, som bygger på data fra mange kilder," lyder det fra Anders Ritter Bonnerup, som er områdedirektør i KMD, i meddelelsen.

Klaus Holse er ny bestyrelsesformand for SuperOffice

SimCorp-topchef Klaus Holse er ny bestyrelseformand for CRM-leverandøren SuperOffice.

Det fortæller Klaus Holse på Linkedin.