HPE fyrer medarbejdere i Danmark

HPE opsiger medarbejdere i Danmark som en direkte konsekvens af corona-krisen.

Hewlett Packard Enterprise fyrer medarbejdere i Danmark.

Det drejer sig om 11 medarbejdere, skriver ITWatch med henvisning til et LinkedIn-opslag fra en unavngiven tidligere HPE-ansat.

HPE vil ikke sige noget til mediet om den danske forretning, men selskabets internationale presseafdeling meddeler til ITWatch, at HPE er på trapperne med en global justering, der ‘også gælder den danske afdeling.’

Den danske landechef, Carsten Regner Nielsen, vil heller ikke sige noget til mediet.

HPE skriver i en besked, at selskabet er i gang med at tilpasse arbejdsstyrken til at være fokuseret på cloud.

HPE meddelte i fjor, at alle dets produkter skal fokuseres på cloud.

Det kan du læse mere om her: HPE's øverste chef afgiver løfte: Fra 2020 skal alle vores produkter køre som cloud-løsninger

“Som vi tidligere har meddelt, fokuserer vi vores investeringer og tilpasser vores arbejdsstyrke til kritiske kerneforretninger og vækstområder, der vil fremskynde vores strategi. Vi er forpligtet til at foretage disse nødvendige ændringer med empati og gennemsigtighed og sikre, at de berørte medarbejdere får den støtte, de har brug for," skriver HPE nu.

HPE har omkring 140 medarbejdere i Danmark og omsætter herhjemme for omkring 1,3 milliarder kroner om året.

Læs også:

Årsag til dramatisk nedgang i HPE Danmark svæver i det uvisse: Dansk direktør vil ikke svare på spørgsmål

Kæmpe-underskud til Hewlett-Packards danske forretning: Får flammende underskud for første gang i årevis
Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.