Bog: Før planerne og de gode ideer ud i livet

I bogen 'Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider' giver Elize Dimare og Johnny Sørensen konkrete råd om, hvordan man tager ansvar med andet end ord og kommer fra plan til handling.

Undertiden kan man få det indtryk, at forudsætningen for at blive leder er en passende portion held og gode forbindelser kombineret med evnen til at lire sære modeudtryk af sig.

For bare det rimer på mission-vision-value og noget med transparens og agilitet, så går det alt sammen.

Det passer måske også for nogle. Men for ikke blot at blive leder – men en dygtig en af slagsen – skal der mere til.

Her er det afgørende, at man også er i stand til at føre alle de gode planer ud i livet.

Det kræver, at man tager ansvaret på sig (som andet end blot en floskel!), samt at man har respekt for de mennesker samt for den virksomhed og de værdier, man er sat til at håndtere.

Det er blandt pointerne i bogen Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider af Elize Dimare og Johnny Sørensen.

Forfatterne har mange års erfaring med ledelsesudvikling og tager i bogen udgangspunkt i deres såkaldte Fire & Shield-model, der kombinerer det at drive resultater med at sikre psykologisk tryghed.

Dertil sammenfatter bogen forfatternes erfaringer samt en række teorier vedrørende ledelse, forandring og organisationsudvikling.

Det er, mener forfatterne, med til at give en god forudsætning for lede mere effektivt. Både i det aktuelt noget turbulente og coronaprægede marked og i den hverdag, der på et eller andet tidspunkt kommer bagefter.

Titel: Andre menneskers penge og andre menneskers liv – Ledelse og eksekvering i turbulente tider

Forfattere: Elize Dimare og Johnny Sørensen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere


Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.