Scor millionpræmie og bekæmp pandemien i ny AI-konkurrence

Hvis du er skarp til udvikle AI-modeller, så kan du medvirke til at bekæmpe corona og samtidig score kassen i ny konkurrence.

Der er 3,1 millioner danske kroner på spil i konkurrence Pandemic Response Challenge.

Her inviterer it-virksomheden Cognizant og organisationen Xprize udviklere fra hele verden til at udvikle nye løsninger baseret på kunstig intelligens, der kan bekæmpe covid-19-pandemien.

Det er muligt at tilmelde sig frem til den 8. december og konkurrencen løber over fire måneder.

Det oplyser Xprize på sin hjemmeside.

Skal forudsige smittespredning
I konkurrencen skal de tilmeldte hold konkurrere om at bygge datadrevne kunstig intelligens-modeller, der eksempelvis kan bruges til at forudsige den lokale smittespredning, identificere tiltag til at minimere smittespredning og modvirke de negative økonomiske konsekvenser af pandemien.

Løsningerne skal gerne give sundhedsmyndigheder bedre indsigt i hvilke tiltag, der er mest effektive til bekæmpe smittespredning og som samtidig gør det muligt at holde den lokale økonomi i gan.g

Målet er at modellerne også skal kunne anvendes i forbindelse med andre kriser end lige netop den aktuelle coronakrise.

Foregår i to faser
Konkurrencen bliver gennemført i to faser, hvor virksomhederne i den føste fase skal udvikle nøjagtige forudsigelse om smitteudviklingen baseret på lokale data, unikke intenvensionsstrategier og lokale restriktioner og adfærd.

I den næste fase skal de 50 bedste holde præsentere modeller, som bliver vurderet på baggrund af deres omkostningerne og deres evne til at minimere smittetilfælde.

Xprize, der er arrangør af konkurrencen, er en international organisation, som arrangerer konkurrencer, der skal bidrage til at løse store udfordringer for menneskeheden.

Du kan læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her.




IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere





mest debatterede artikler

Premium
Så lang er sagsbehandlingstiden: Datatilsynet færdigbehandler nu de fleste GDPR-sager på få dage
Antallet af sager er i de senere år steget voldsomt i Datatilsynet. De fleste af sagerne færdigbehandles i løbet af ganske få dage.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.