Migration til Windows 10 forsinket mange steder: Google forlænger Chrome på Windows 7 frem til 2022

Google vil fortsætte med at udsende sikkerhedsopdateringer til Chrome til Windows 7 frem til 2022 - og måske endda længere.

Google forlænger supporten til sin Chrome-browser til det aldrende Windows 7-styresystem fra Microsoft med yderligere et halvt år.

Forlængelsen kommer efter, at Google i januar meddelte, at selskabet ville udsende sikkerhedsopdateringer og lignende til Chrome til Windows 7 til juli 2021.

Den nye forlængelse betyder dermed, at Google vil sørge for, at Chrome til Windows 7 er sikker at anvende til og med 15. januar 2022.

Efter denne data er det fortsat uvist, hvordan Google stiller sig, når det gælder udsendelsen af sikkerhedsopdateringer til Chrome på det gamle Microsoft-system.

“Vi fortsætter med at evaluere forholdene for vores enterprise-kunder, og vil melde eventuelt kommende ændringer ud senere,” lyder det fra Google.

Forlængelsen skyldes ikke mindst corona-krisens effekt, lyder det fra Google.

Corona har nemlig betydet, at mange organisationer har slået bremserne i for ellers planlagte it-projekter - herunder migration til Windows 10.

Google peger på, at op mod 21 procent af organisationerne fortsat er i gang med at migrere til Windows 10.

“Med denne support-forlængelse kan alle virksomheder, der er i gang med at migrere til Windows 10, være sikre på, at de af deres brugere, der fortsat anvender Windows 7, fortsat vil nyde godt af høj sikkerhed Chrome,” lyder det fra Google.

Læs også:

Google udskyder dødsdagen for Chrome apps til 2022

Premium
Sådan har Matas fået den digitale tilstedeværelse til at eksplodere på tre år
Matas er på få år strøget ind som et af de fem mest kendte, danske brands på nettet. Det er sket gennem en ambitiøs strategi, fortæller ecommerce-direktør Brian Andersen til Computerworld.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.