NNIT vil købe corona-vacciner til alle medarbejdere og deres familier

NNIT vil forsøge at købe 15.000 corona-vaccinner - fem til hver medarbejder, hvis det bliver muligt for private at købe vaccinen.

Hvis det bliver muligt for private virksomheder at købe vaccine, vil NNIT købe fem corona-vacciner til hver af selskabets omkring 3.000 medarbejdere.

Vaccinerne skal anvendes til at tilbyde at vaccinere både medarbejderne samt deres familie-medlemmer, fortæller topchef Per Kogut til ITWatch.

Ifølge direktøren arbejder omkring halvdelen af NNIT’s ansatte i lande uden for Danmark.

Og her vil de ikke alle steder som herhjemme blive tilbudt vaccine af det offentlige.

“Vi er i mange lande, og ikke alle lande vil vælge samme politik. Nogle vil betale det for borgerne, andre vil ikke. Derfor føler vi som virksomhed, at dette er en opgave, vi gerne vil påtage os – om nødvendigt,” siger Per Kogut.

Han understreger, at NNIT som kommcerciel virksomhed stiller sig ‘allerbagerst’ bag sygehuse og lignende, når det gælde eventuel anskaffelse af corona-vaccinen.

Læs også:

NNIT-topchef Per Kogut efter nedslående regnskab: "Jeg glæder mig til vi lægger 2020 bag os"

Nets efter fornyet corona-alarm: Medarbejdere skal blive hjemme

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.