Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Kom med bag nyhederne: Lyt til ny podcast om stor iOS-opdatering, Columbus' markante nye strategi og dansk-stiftede Public.coms enorme succes

Podcast - Inde i maskinen: Investeringsplatformen Public.com er stormet frem i takt med, at private har kastet sig over aktier. Få historien bag den bemærkelsesværdige succes i denne episode af Inde i maskinen. Hør desuden om hvorfor Columbus står ved et vadested, og hvorfor en Apple-opdatering har hidset Facebook op.

Investeringsplatformen Public.com er det seneste år stormet frem og er i dag mere end en milliard dollar værd.

Men hvad mange ikke ved er, at firmaet har danske rødder og en udviklingsafdeling placeret i Ballerup.

Hvad er det Public.com egentligt laver, hvad har drevet den enorme vækst, og hvilke andre danske firmaer står på spring for at blive den magiske milliard værd?

Det er hovedhistorien i Inde i maskinen, den ugentlige podcast fra Computerworld, hvor vi tager et skridt tilbage og ser på ugens it-historier.

Og ud over Public.com handler denne episode om, hvorfor det store danske it-firma Columbus står midt i et vadested efter otte måneder uden topchef – og hvordan Apples kommende opdatering har fået telefongiganten i krig med Facebook og Google.

Vært på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

Husk også du kan abonnere på Inde i maskinen på iTunes (link), Spotify (link), Google Podcast (link) eller RSS (link).

Har du kommentarer eller forslag til podcasten er du velkommen til at skrive til lja@cw.dk.

Lyt videre: Du finder alle podcast i serien her
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.