Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Kapitalfond køber Yahoo for fem milliarder dollar

Den amerikanske internet-portal Yahoo får ny ejer, som lægger fem milliarder dollar på bordet for selskabet.

Den store amerikanske internetportal Yahoo får nye ejer.

Kapitalfonden Apollo Global Management lægger fem millarder dollar - godt 26 milliarder kroner - på bordet for at overtage Yahoo og AOL fra den mangeårige ejer, det amerikanske tele- og internetselskab Verizon.

Verizon vil dog beholde 10 procent af Yahoo, som i forbindelse med salget skal flyttes over i et nyt selskab, der også kommer til at hedde Yahoo.

Yahoo er en af internet-alderens gamle, store selskaber, der engang konkurrerede med Google og andre med blandt andet at udbyde gratis mail, søgninger, annoncer, underholdning og meget andet på sin Yahoo-portal.

Verizon købte Yahoo for 32 milliarder kroner i sommeren 2016, hvilket du kan læse mere om her: Efter lang nedtur: Yahoo bliver solgt for 32 milliarder kroner.

Det var dengang ideen, at AOL og Yahoo skulle blive en slags superkanal for annoncørerne med adgang til flere hundrede millioner brugere.

Dette skulle udfordre ikke mindst Google, Amazon og Facebook, men forsøget kiksede på flere måder, da Verizon hurtigt begyndte at få baghjul af de to andre selskaber.

Verizon indsatte i 2018 den tidligere topchef for Ericsson, Hans Vestberg, som CEO for Yahoo.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.