Artikel top billede

Kryptovalutaplatform lancerer markedsplads for NFT'er

Nu vil kryptovaluta-udvekslingsplatformen Coinbase lavet en digital markedsplads for de digitale ejerbeviser af digitale kunstværker NFT'er.

Coinbase, der stiller en platform til rådighed, hvor brugere kan købe og sælge kryptovaluta, meldte tirsdag ud, at den planlægger at oprette en markedsplads, der lader brugere få det samme muligheder med NFT'er og andre tokens.

NFT'er er som bekendt en slags skøde på et digitalt kunstværker eller samleobjekt - det kan eksempelvis være et faktisk kunstværk, et meme eller et opslag på et socialt medie.

Det skriver mediet CNBC.

NFT'er er "non-fungible" - det betyder at man ikke kan bytte en NFT til en anden, som man kan med bitcoin og andre kryptokurver.

Coinbase fortæller, at dets NFT-markedsplads, kaldet Coinbase NFT, ville indeholde "sociale funktioner" og bruge den såkaldte skaberøkonomi, et begreb, der bruges til at beskrive verden for mennesker, der tjener penge på at sende videoer og andet indhold online.

Markedet for NFT'er er boomet gennem det indeværende år. I tredje kvartal af 2021 toppede markedet med 10 milliarder dollar - 64,5 milliarder danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere