Artikel top billede

Tracebook eller Boomerville? Nettet eksploderer med bud på nyt navn til Facebook

Det mulige forestående navneskift for Facebooks moderselskab har fået netbrugere over hele verden til at levere en sværm af vittige og tankevækkende bud på et nyt navn.

Folkeviddet kender ingen grænser - og da slet ikke på nettet, hvor Facebooks mulige navneskift for moderselskabet har affødt en sværm af mere eller mindre seriøse bud. Det skriver Reuters.

Folkene bag mange af de vittige bud har dog misset den vigtige detalje, at det altså ikke er selve det sociale medie Facebook, som det mulige navneskift drejer sig om, men moderselskabet.

Det mulige navneskift hænger til dels sammen med et ønske om at knytte selskabet yderligere til det store metaverse-projekt, som Facebook satser stort på.

Derfor er ‘Meta’ et bud på et nyt navn i den absolut mere seriøse ende.

Ellers er nogle af de mere vittige bud ‘Zuckerverse’, ‘Timesuck’ og ‘Faceplant’. Eller hvad med ‘Bookface’, ‘Facegram’, ‘Facetagram’, ‘FreeFace’, ‘FreeTalk’ eller ‘World Changer’?

Det faktum, at Facebook næsten udelukkende er befolket af modne og ældre, efter de unge er flygtet til sociale medier som Instagram, Snapchat og TikTok, har også affødt en stribe vittige forslag.

‘Teenage Wasteland’ eksempelvis. Og ‘Boomerville’

En enkelt foreslår ‘The Old People's App’, for det er præcis det, de unge kalder Facebook.

Andre bud tager udgangspunkt i de skandaler, som navneskiftet angiveligt gerne skulle distancere selskabet fra, så de har nok heller ikke de bedste chancer.

Men derfor er bud som ‘Fakebook’ og ‘Tracebook’ jo alligevel meget sjove.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere