Artikel top billede

Film: Endelig fik James Cameron snøvlet sig færdig

Efter utallige udsættelser gennem årene er efterfølgeren til megasuccesen Avatar nu på vej, og nummer tre er også i støbeskeen.

Da James Camerons sci-fi film Avatar havde premiere i 2009, benyttede den sig af dengang ekstremt avanceret CGI i gengivelse af den overjordisk smukke planet Pandora.

Den høstede desuden opmærksomhed på at være en af de første storfilm, der var produceret med 3D-effekter.

Siden er begejstringen for 3D kølet en del. For så fedt var det alligevel ikke at sidde med farvede briller på i timevis, og mange blev direkte køresyge af oplevelsen.

Filmen fik dog enorm succes, selv om handlingen delte vandene. Nogle fandt den vildt banal, andre tog kampen mellem lede kapitalistsoldater og ædle, tårnhøje og blå indfødte til sig.

Den diskussion får vi sikkert igen nu, hvor der netop er frigivet en trailer til efterfølgeren Avatar: The Way of Water, som man kan se her.

Produktion og premiere har været udsat et utal af gange gennem årene. Men nu skulle det altså være ganske vist, at filmen får premiere den 16. december i år. Desuden skulle Avatar 3 også være skudt færdig og forventes i 2024.

En fjerde og femte film i serien skulle angiveligt også være på vej. Men nu får vi se.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


Premium
Helt ny dansk software skal hjælpe det offentlige med at afsløre udbudsfusk: "Gennem tiden har der været eksempler på meget skadelige karteller i offentlige udbud"
CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?