Artikel top billede

Udstilling: Grønne iværksættere, modeltog og pedalkraft

Efteråret på Danmarks Tekniske Museum byder blandt andet på cirkulære fødevarer og alt om cyklens historie.

Klimadiskussionen er endnu engang blusset op efter en på alle måder knaldvarm sommer, og der er almindelig enighed om, at vejen frem er at finde nye løsninger, som gør det muligt at anvende vore ressourcer mere effektivt.

Det sætter Danmarks Tekniske Museum fokus på hen over efteråret, hvor museet præsenterer en række iværksættere, der blandt andet arbejder med såkaldt cirkulære fødevarer og genanvendelse af plast.

Cyklen er en anden opfindelse, der som bekendt kombinerer mobilitet med stærkt begrænset energiforbrug. Dens oprindelige og talrige vildveje kan man også lære meget mere om i udstillingen ”Frihed på to hjul”.

Endelig har jernbanen potentiale til at nedbringe både benzinregning og CO2-udledning, men her holder museet sig dog primært til miniatureudgaverne, når det årlige modeljernbanetræf finder sted 10. og 11. september.

Læs mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere