Artikel top billede

Udstilling: Grønne iværksættere, modeltog og pedalkraft

Efteråret på Danmarks Tekniske Museum byder blandt andet på cirkulære fødevarer og alt om cyklens historie.

Klimadiskussionen er endnu engang blusset op efter en på alle måder knaldvarm sommer, og der er almindelig enighed om, at vejen frem er at finde nye løsninger, som gør det muligt at anvende vore ressourcer mere effektivt.

Det sætter Danmarks Tekniske Museum fokus på hen over efteråret, hvor museet præsenterer en række iværksættere, der blandt andet arbejder med såkaldt cirkulære fødevarer og genanvendelse af plast.

Cyklen er en anden opfindelse, der som bekendt kombinerer mobilitet med stærkt begrænset energiforbrug. Dens oprindelige og talrige vildveje kan man også lære meget mere om i udstillingen ”Frihed på to hjul”.

Endelig har jernbanen potentiale til at nedbringe både benzinregning og CO2-udledning, men her holder museet sig dog primært til miniatureudgaverne, når det årlige modeljernbanetræf finder sted 10. og 11. september.

Læs mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere