Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple begynder at producere den nye iPhone 14 i Indien: Markerer et skifte væk fra Kina

Apple diversificerer nu sin forsyningskæde ved at produktionen af den nye iPhone 14 til Indien i stedet for Kina.

Apple er begyndt at producere sin spritnye iPhone 14 i Indien.

Det sker for at diversificere sin forsyningskæden, der i høj grad har været afhængigt af det kinesiske produktionsapparat, skriver BBC.

Apple producerer dog stadig størstedelen af sine iPhones i Kina, men med det seneste skifte markerer selskabet en ny retning, hvor der er taget højde for de politiske spændinger mellem Kina og USA.

I Kina er der nemlig blevet indført en "zero-covid"-politik, der har været årsag til de massive lockdowns, hvor hele millionbyer pludselig står øde hen. Når dette er sket, så har det ramt landets virksomheder særdeles hårdt.

"Den nye iPhone 14-serie introducerer banebrydende ny teknologu og vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Vi er begejstrejede for at producere iPhone 14 i Indien," lyder det fra Apple i en udtalelse.

Det faktum, at et verdenskendt brand som Apple, nu vælger at producere i Indien, er især noget, der glæder Indiens premierminister Narendra Modi og hans regering, lyder det.

For otte år tilbage lancerede Indien en kampagne kaldet "Make in India", der skulle sørge for at tiltrække udenlandske selskaber, der valgte Indien som produktionsland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere