Artikel top billede

(Foto: Sam Oxyak)

Rusland raser over Apple efter fjernelse af apps

Det russiske styre forlanger svar fra Apple, efter flere statskontrollerede apps er blevet fjerne fra Apples App Store.

Det russiske styre er utilfredse med Apple og kræver en forklaring på, hvorfor flere applikationer fra det russiske statskontrollerede tech-selskab VK er blevet fjernet fra App Store.

Det skriver Reuters.

VK står bag Ruslands største sociale medie VKontakte, som har over 75 millioner månedlige brugere. Dertil driver selskabet også mail-tjenesten Mail.ru

Den russiske kommunikationsregulerende myndighed Roskomnadzor oplyser ifølge Reuters, at Apples handlinger har frataget millioner af russere adgang til VK-apps, og nu kræver myndigheden, at tech-giganten forklarer sin beslutning.

Apple har ifølge mediet vendt tilbage med besked om, at de pågældende apps blev distribueret af udviklere, der er majoritetsejet eller majoritetskontrolleret af en eller flere parter, der er sanktioneret af den britiske regering.

VK’s administrerende direktør Vladimir Kiriyenko er pålagt sanktioner fra de britiske myndigheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere