Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: TDC NET)

Ny priskrig skudt i gang: Nyt mobilselskab med lavere priser og mindre lir melder sin ankomst

Teleselskabet 3 står bag et nyt lavprisselskab, og dermed ser en ny priskrig i branchen ud til for alvor at være blevet skudt i gang.

En ny priskrig er blevet skudt i gang den danske telebranche, hvor selskaberne er kastet ud i en benhård kamp om kunderne.

Det skriver erhvervsmediet Finans, der samtidig kan fortælle, at teleselskabet 3 nu har lanceret et nyt lavprisselskab med navnet Flexii.

Det nye selskab oplyser selv på sin hjemmeside, at det er et selskab “med billige mobilabonnementer uden for meget lir”, og selskabet lokker kunderne med fri tale og 20 gigabyte data til 39 kroner om måneden i det første år.

Lanceringen af Flexii kommer samtidig med, at Telia-selskabet Callme, Nuudas Eesy og Telenors lavprisselskab CBB Mobil i øjeblikket tilbyder halv pris på mobilabonnementer i de første tre måneder.

“Det er et hårdt marked, fordi der ikke er nogen vækst, og priserne ligger meget tæt. Mobilselskaberne har i dag faktisk kun to ting, de kan konkurrere på: Prisen og hvem, der vil sælge en ny iPhone på de bedste vilkår,” sagde teleanalytikeren John Strand, indehaver af konsulentfirmaet Strand Consult, til Finans sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere