Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Oplad din laptop i bilen

Sandberg er klar med en løsning, som gør det muligt at oplade din bærbare computer med strøm fra bilen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mon ikke de fleste efterhånden har en oplader til mobilen dinglende i bilens cigartænderstik? Men hvad med den bærbare computer? Den kan jo også løbe tør for strøm.

Sandberg lancerer derfor en løsning, som gør det muligt at lade den bærbare computer op med strøm fra bilen. Foruden selve laderen - som kan klare selv kraftige laptops med 90W effekt - er der en hel samling af adaptere med i pakken.

Produktchef Anders Partida Petersen forklarer: "Det er lidt lettere med mobiler. De har enten Micro-USB eller et af Apple-stikkene. Når det handler om bærbare computere, så har hver producent sit eget system. For at det skal være lettere for både forhandlere og forbrugere, har vi lavet et sæt, som kan tilpasses så godt som enhver laptop på markedet. Så behøver der ikke at være 10 forskellige opladere i butikken."

Du tager blot den adapter, som passer til din bærbare computer, og sætter den fast på kablet fra laderen. Så har du en færdig lader, som passer præcis til din computer. Den tager du med ud i bilen og stikker i cigartænderstikket. Nu er du klar til at lade computeren op mens du kører.

Der findes en liste over kompatible computere på dette link. Listen opdateres løbende.

Sandberg In Car Laptop 12V Adapter 90W kan købes nu til en vejledendee pris på 299 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere