Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

In-ears til gameren

Sound BlasterX P5 giver komfort, slidstyrke og høj ydelse til den krævende gamer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tidligere på efteråret annoncerede Creative deres spritnye serie af lydprodukter til gamere, Sound BlasterX. P5 er InEar-modellen i serien. Den kommer til Danmark nu. De små hørebøffer er udstyret med to brugerdefinerede 7 mm FullSpectrum lyddrivere, der giver en god lydfølsomhed. Sammen med de tætsluttende ørepropper giver det både en fyldig bas og rene høje toner. Headsettet kommer med en indbygget omnidirektionel mikrofon, der sørger for effektiv opfangelse af gamerens ord.

Forbedret lydoplevelse

Til forskel fra andre tunge InEar gaming-headset giver P5 en velbalanceret lydoplevelse og hurtig respons. At gameren får mulighed for at opfange selv de små lydsignaler, giver en stor taktisk fordel i spillet.

P5 er skabt til at forbedre lydoplevelsen – men uden at blive for overvældende. Headsettet sørger for et imponerende detaljeniveau og giver mulighed for stor indlevelse i spillet under timelange spilsessioner, uden at gameren bliver lydtræt. Også på lav volumen sørger P5 for kraftfuld lyd.

Skræddersy lyden 

Ligesom de øvrige produkter i Sound BlasterX-serien kommer P5 med BlasterX Acoustic Engine software til PC, som gør det muligt for gamere at skræddersy lydprofilen til deres foretrukne spilgenre. Det er udviklet til at mindske distraheringer og forbedre essentielle detaljer i spillet, så gameren får en fordel over for konkurrenterne. Fx kan man vælge et ’First-person-shooter’- mode, som giver en fornemmelse af rumlig virkelighed og en oplevelse af virtuel surround. ‘Action & Adventure’ sikrer en superrealistisk lyd, så gameren får en næsten biografagtig oplevelse, mens ‘Real Time Strategy’ booster lydens klarhed, så man undgår distraheringer og kan holde fokus på spillet, når man er oppe imod tiden.’Driving’-mode giver til gengæld en nøjagtig gengivelse af hvinende dæk og motorspind, så gamere kan høre de små og subtile forskelle i fx bilspil.

Sound BlasterX P5 kan købes online til 549 kroner.

Sound BlasterX-serien tæller foruden P5 også det professionellet H7-headset med HD 7.1 surround sound og USB-tilslutning samt den analoge pendant H5. Det eksterne lydkort G5 forventes på markedet senest i starten af 2016.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere