Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Smart kortlæser med forbindelse til mobil og computer

ADATA-422 kan tilsluttes mobilen i den ene ende og computeren i den anden og har samtidig plads til microUSB-kort, så man nemt kan gemme data fra sine mobile enheder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Har du brug for at overføre eller gemme data på farten, så er ADATA-422 en smart lille løsning. Den forhindes nemt reversible USB-C porte i den ene ende og USB-A porte i den anden ende. Du kan desuden indsætte microSD-kort.

Dette giver dig et vel af alsidighed, når du får adgang til data på tværs af forskellige enheder, mens du er på farten. Det indbyggede svingdæksel kan ikke fjernes, så der er intet at tabe og hele oplevelsen er nem og problemfri.

OTG-teknologien gør at er alle dine billeder, dokumenter, videoklip og andet indhold fra mobilen er tilgængeligt direkte og uden installation. Med op til 5 Gbps overførselshastigheder flyttes selv store filer hurtigt på et bredt udvalg af enheder, lige fra smartphones og tablets til bærbare- og stationære computere.

ADATA-422 er på markedet nu, og købes til 173 kroner, blandt andet hos Elji Elektronik i Sverige.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere