Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Libratone lancerer stemmestyrede højttalere med AirPlay 2

Zipp 2 og Zipp Mini 2 kan stemmestyres med Amazon Alexa, har AirPlay 2 og tilpasser automatisk lyden til dine rum.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Libratone var også mødt op til årets IFA-messe, og med sig havde den tidligere danskejede producent to helt nye højttalere.

Zipp 2 og Zipp Mini 2 er de første Libratone-højttalere udstyret med stemmestyringsassistenten Alexa fra Amazon. Den gør det at styre alt fra din musik til smart home-produkter samt tjekke vejret og meget mere blot ved at tale til højttaleren.

Tilpasser automatisk lyden

Højttalerne er også udstyret med Libratones 360 FullRoom lyd, et intelligent akustisk design, der sikrer, at du får en fyldig og rig lyd i alle retninger, uanset hvor du befinder dig i forhold til højttaleren.

Hvis du ønsker en større og mere gennemtrængende lyd, kan du uden videre koble op til 10 højttalere sammen i et eller flere rum med AirPlay 2 eller SoundSpace Link.

Tag dem med dig

Zipp 2 og Zipp Mini 2 er nemme at flytte rundt og kan blive brugt inde og ude. Der er indbygget batteri, som sikrer op til 12 timers musik på en opladning.

Med forskellige tilpasningsfunktioner kan du tilføre personlighed til højttalerne. De kommer i flere forskellige farver, og du kan gemme op til fem afspilningslister eller radiostationer, som let kan afspilles med en enkelt berøring på højttaleren.

Libratone Zipp 2 og Zipp Mini 2 er tilgængelige fra oktober til priser på 2.399 og 1.899 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere