Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Helt trådløse in-ears i Hi-Fi-klassen

Master & Dynamic har klemt lydkomponenter af høj klasse ind i de luksuriøse MW07, som er designet i gode materialer og helt fri for ledninger.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Små in-ears og trådløs lyd er ikke det man typisk forbinder med hi-fi, men Master & Dynamics hævder at have skabt et sæt, som ikke går på kompromis med hverken lydkvaliteten eller design, selvom de stort set intet fylder og er hundrede procent trådløse.

De nye MW07 er udformet i håndlavet acetat og rustfrit stål. Lyden gengives med specielfremstillede beryllium-drivere, som skal sikre exceptionel fylde, varme og klarhed. Optiske sensorer sørger for at lyden tændes, når høretelefonerne sættes i og pauses når de tages ud.

I sig selv leverer høretelefonerne 3,5 times musikafspilning på en opladning, men du får 10,5 timers ekstra batteritid via den medfølgende æske, designet i rustfrit stål, som oplader høretelefonerne, når de ligger i. Æsken kan lynoplades via USB C, så du har 50 procent strøm på kun 15 minutter.

MW07 fås i farverne Tortoiseshell, Steel Blue, Grey Terrazzo og Matte Black. De er på markedet i nærmeste fremtid til en pris på  2.399 kroner. 

Se en præsentation herunder.

[su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=XTNDdrpHyZA "]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere