Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nyt smartwatch fra Samsung

Galaxy Watch Active måler mere end bare din aktivitet på træningsbanen. Ved også at registrere søvn, stress og velvære er uret ligeså meget en livsstilsvejleder som en fitness coach.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det blev ikke bare til nye mobiler og høretelefoner ved Samsungs store lancering i onsdags. Også på wearable-fronten var der nyt at komme efter.

Producenten præsenterede et helt nyt ur i Galaxy Watch-serien. Galaxy Watch Active fører stilen videre fra Galaxy Watch som kom i efteråret, omend med et mere sporty design. Det har metalkasse på 40 mm i enten sølv, sort eller rose gold, skærm af Gorilla Glass 3, og det fås med remme i forskellige farver. Man kan udskifte remmen med en almindelig urrem på 20 mm.

Fortæller om du bør slappe af

Der er 39 målbare aktiviteter i uret, og uret registrerer automatisk, når kroppen sætter i gang. Uret kan både måle inden- og udendørsaktiviteter sammen med træningsprogrammer fra Under Armor og Strava. Med Spotify Offline kan du lytte til dine ynglingsplaylister uden at have mobilen med på løbeturen.

Uret er dog tænkt som mere end bare et fitness-ur. Det måler din søvn og med Stress Tracker-funktionen kan man let måle sit stress-niveau og få et bedre indblik i hvornår man bør slappe lidt mere af.

Galaxy Watch Active fungerer både Android og iOS og det kan også styres med stemmen.

Uret er i butikkerne fra den 22. marts til en pris på 1.999 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere