Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spar penge på Apple Watch - se de bedste Black Friday-tilbud på smarture

Apples produkter falder sjældent i pris, men i forbindelse med Black Friday er der gode penge at spare på Apple Watch, ligesom der er også er prisfald på flere andre gode smartwatches fra Samsung, Garmin m.fl.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Et smartwatch er et godt supplement til mobilen, og måske et oplagt gaveønske til en af dine nærmeste, hvis du allerede nu er ved at få ordnet årets gavekøb.

Gode besparelser

I forbindelse med Black Friday er der gode penge at spare på nogle af markedets mest populære modeller. Ikke mindst Apple Watch, som fås helt ned til 1.299 kroner for en Series 3 model.

Det nye Samsung Galaxy er også faldet i pris, ligesom gode sportsure fra både Garmin og Huawei ligeledes fås til gode priser. Se priserne på smartwatches her ...

 


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere