Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Køb billige brugte iPhones med to års garanti fra ny webshop

Swappie, Nordens største webshop med istandsatte iPhones er åbnet i Danmark. Her kan man købe billige istandsatte iPhones, der har gennemgået en omfattende testproces og leveres med med 24 måneders garanti.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er Swappies mission at fjerne al tvivl og alle vanskeligheder, der normalt hænger sammen med at købe istandsatte smartphones.

Med et gennemsigtigt og strømlinet koncept, skal kunderne være sikre på, at de får fingrene i en istandsat iPhone af høj kvalitet.

Det startede med et fupnummer

Swappie blev født efter en dårlig oplevelse med at købe brugte smartphones online. Direktør i Swappie, Sami Marttinen, blev snydt af en svindler online, og da han så, at han langt fra var det eneste offer, besluttede han sig for at skabe et tryggere og lettere alternativ til at købe smartphones fra fremmede online.

Telefonerne sælges online i Swappies webshop med en beskrivelse af deres stand, og alle telefoner gennemgår en omfattende teknisk test med 52 trin, før de bliver sat til salg. Det skal sikre, at forbrugerne altid køber det bedst mulige produkt.

”Hvis vi finder en fejl i testfasen, sørger vi for at udføre alle nødvendige reparationer i vores specialiserede fabrik. Desuden får du 24 måneders garanti, hvilket er mere end på Apples nye telefoner,” siger Sami Marttinen, der er direktør i Swappie.

Istandsatte telefoner er godt for miljøet

På bare fire år har Swappie erobret markedet for istandsatte iPhones i Finland, Sverige og Italien. Og med danskernes store fokus på bæredygtighed og miljø var Danmark det åbenlyse marked at gå ind i som det næste.

”Vi valgte Danmark, fordi danskerne tænker meget på miljøet. Ved at købe en istandsat iPhone bliver produktets levetid forlænget, farlige kemikalier holdes væk fra jorden og værdifulde ressourcer spares. En ny undersøgelse fra Ericsson viser, at den energi, der bruges til at producere en ny smartphone, svarer til den strøm, en smartphone sluger i løbet af ti år,” siger Sami Marttinen.

Swappie køber også danskernes gamle iPhones. På Swappies hjemmeside angiver man detaljer om telefonens stand, hvorefter man modtager et estimat på telefonens værdi. Efter prisestimatet modtager man en fragtlabel, og når Swappies teknikere har bekræftet standen på telefonen, bliver pengene overført.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere