Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

CES: Samsung klar med Galaxy S21 FE – det bedste fra topmobilerne til en skarpere pris

Galaxy S21 FE 5G giver dig kernefunktionerne fra Samsungs flagskibsmobiler, tilsat et par nye tricks, til en lavere pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Ved CES-massen i Las Vegas har Samsung netop løftet sløret for Galaxy S21 FE 5G.

En mobil baseret på sidste års topmodeller, men slebet til, så prisen er blevet lavere, men med kernefunktionerne bevaret og et par nye features føjet til.

”Hos Samsung er vi fokuseret på at kunne levere de nyeste mobile innovationer til endnu flere mennesker. Vi fik god respons på Galaxy S20 FE og Galaxy S21-serien. Så vi anvendte den samme tilgang til S21 FE 5G og udstyrede den med de førsteklasses funktioner, der betyder mest for vores loyale Samsung Galaxy-fans,” Siger Claus Holm der er IM Director og Landechef i Samsung Danmark.

Velkendt design

Designet tager afsæt i Galaxy S21-serien, med den genkendelige Contour-Cut-ramme, der integrerer kamerahuset med kroppen. Mobilen måler 7,9 mm i tykkelsen, har en mat finish og fås i farverne Graphite, White, Olive og Lavender.

Processorkraften leveres af en Snapdragon 888-processor og Galaxy S21 FE 5G har en 6,41" Dynamic AMOLED 2X-skærm med 120Hz opdateringshastighed.

Batteriet har kapacitet på 4500 mAh og understøtter 25W-opladning, så du kan oplade mere end 50 % på kun 30 minutter.

Nye fotofunktioner

Kameraet er en af Galaxy S21-seriens vigtigste features og S21 FE 5G fører mange af fotokvaliteterne videre. Den er udstyret med det samme udvalg af kameraer, dog er der skuret ned for opløsningen på bagkameraerne. Her får du er maks 12 MP stillbilleder og 4K, 60 fps video. Til gengæld er den skuret op på 32 MP i frontkameraet.

Der kan zoomes optisk op til 3x og digitalt op til 30x.

Kameraet byder desuden på forbedret natindstilling, og der er kommet nye funktioner - eksempelvis mulighed for at fjerne objekter i baggrunden af et billede.

En mere personlig oplevelse

Brugerfladen er baseret på det helt nye Samsung One UI 4 system, med flere muligheder for at tilpasse hjemmeskærme, ikoner, meddelelser og baggrunde samt et nyt privatlivspanel, der samler sikkerheds- og privatlivskontrol på ét sted.

Samsung Galaxy S21 FE 5G er tilgængelig fra uge 2 (10.-15. januar) 2022 med følgende priser:
128 GB: 5.999 kroner
256 GB: 6.499 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere