Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få et spritnyt 4K QLED-tv for under fem tusind kroner

Nokia er klar med QLED Smart TV i størrelser helt op til 70 tommer. Priserne starter ved 4.899 kroner ...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nokia-brandet lever i bedste velgående. Ikke bare som mobiler, men også som tv'er. De senere par år har selskabet Streamview, som ejer brandet i dag, lanceret en række prisvenlige modeller.

Nu er det tid for et nyt kuld af tv'er i sortimentet. Denne gang med QLED-teknologi, som vi primært kender fra Samsung, og som sædvanligvis er garant for god lysstyrke og stærke farver.

https://www.altomdata.dk/guide-kend-din-skaermtype/

Rig adgang til indhold

Der er tale om Android-baserede tv'er med direkte adgang til diverse apps samt streaming fra stort set alle populære tjenester via det veludbyggede Google-system. Der er også indbygget Chromecast, så man kan streame indhold direkte fra sin smartphone til tv'et.

Dertil kommer et fornuftigt udvalg af tilslutningsmuligheder såsom tre HDMI-porte (uvist af hvilken generation), to USB-porte, LAN, audio/video-port, dual-band Wi-Fi og Bluetooth til fjernbetjening m.m. Der er desuden mulighed for stemmestyring via Google Assistant.

https://www.altomdata.dk/oled-vs-qled-test-hvilken-tv-skaerm-bedst/

For dem, der ikke er har overgivet sig til netbaseret tv, er der både tredobbelt tuner til live-tv via jordbaseret antenne (DVB-T2), satellit (DVB-S2) eller kabel (DVB-C). Til betalings-tv-indhold er et CI+-slot. Derudover understøtter Nokia QLED Smart TV SatCR til tilslutning af op til otte modtagere med en SatCR LNB.

Forbedrer gamingoplevelsen

Den indbyggede Quad-core-processor med 1,5 GB ram og 8 GB lagerplads skal sikre jævn afspilning af spil, videoer og webindhold, og tv'et tilbyder tilstande som Sport, Gaming og Film. Den specifikke tilstand tilpasser farve- og lydindstillinger. I gaming-tilstand forbedres responstiden til 8ms mens kontrasten intensiveres og billedet opskalerer til 4K. Lyden bliver samtidig mere kraftfuld, med fyldig bas fra den indbyggede subwoofer.

Tv'et, som er skabt i minimalistisk nordisk design, fås i fire forskellige størrelse - 43", 50", 55", 58" og 70". Det er tilgængeligt i Danmark via Nokia-webshoppen samt gennem udvalgte forhandlere.

De vejledende priser for Nokia QLED 4K UHD Smart TV er 4.899 kroner for 43", 5.599 kroner for 50", 6.399 kroner for 55", 6.699 kroner for 58" og 11.199 kroner for 70".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere